20/6-09 Varför ska funderingar behöva vara dumma?


Allvarligt, shit!

Helt slut, kan säga att ja jobbat 12 timmar idag å allt har gått på rutin, faan va trött ja är men kan ändå inte sova, gaah! ska upp å jobba imorn oxå, men vafan man är väl ung å pallar de mesta ;)


Har en liten fundering som ja måste dela me mej av, har hittills bara blivit dumförklarad å har fått höra att min orginal hårfärg är blond som den faktiskt är, men

har stenar känslor?

ja tror att ingen vet för visst dom har varken ögon, näsa mun eller öron och de är därför ja tror att ingen vet för om man har sönder en sten är de ändå bara sten i MEN i alla dessa sten molekyler tror ja att de kan finns lite känslor, för tänkt om ni inte kunde säga AJ om någon trampade eller sparkade på er, ja tror att om stenar känner lever dom ett helvetes liv, att hela tiden känna smärta, frysa eller svettas för vi alla vet att om solen skiner så bränns sten, stackare, lider me alla stenar, för ja ska fan undersöka om min teori kanske kan stämma.

Visst dumförklara mej ni bara men även lilla ja måste få tänka som ja vill å visst ja kan bli jävligt djup de vet ja, men om ja inte va ja va skulle ni då skratta åt? sug på den ni ;)

min mor å far kom på vem ja är lik å de blev minsann Kelly Bundy, tack för den tänkte ja men när dom berättade om varför så började ja fundera för hon hade nämligen funderingar på om vi människor hade käskålarna åt andra hållet, hur skulle då stolarna se ut? och de är fan sant, hur fan skulle som se ut då? började allvarligt fundera på de å tänkte nästan sätta mej å skissa lite men ja va tvungen att åka till stan så ja la den funderingen åt sidan en stund, men ska klura lite på de nu tror ja =)


Nä nu ska ja sova tror ja, upp å jobba imorn igen, men tänk på en sak, dumförklara inte någon förens sanningen kommit fram för både ja å Kelly tänker bra tankar tkr ja för någon måste ju tänka dom tankar som ingen annan tänker å de blev just vi, äre nån som känner lika så lägg en kommentar så ska vi byta msn =)


Does she gifts come from the heart-I don't know
But if you were my guy... I'd make it so we'd never be apart.

But my love is all I have to give
Without you I don't think I can live
I wish I could give the world to you...
but Love is all I have to give
Baby please...
I'm on my knees
praying for the day that you'll be mine!!
But my love is all I have to give
Without you I don't think I can live
I wish I could give the world to you...
but Love is all I have to give

Xoxo M.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar