19/6-09 Trött å slut, men ung å vild!




Hmm ja de här är ju bara skit kul!


Maddis sitter hemma, ensam, lyssnar på depp musik en midsommar kväll, skit kul, eller inte...


Men va gör man inte för pengar, jobbade idag till 21:45 å börjar imorn kl7-13 sen 15-21:45, inte skit kul direkt... men de ger fina pengar :D




Folk ringer å smsar, skjutsa mej hit å dit, kom å festa me oss, spriten bjuder vi på å ja ba hmmm, nä de går inte för lilla Maddis måste jobba, fet SUCK!


sen har ju lilla ja gått å blivit fet förkyld inte heller coolt men vafan, man dör ju inte iaf men ja knarkar nässpray som en jävla tok, haha! näsan mår inte skit bra av de men de är sköönt!




Åhhhh skulle verkligen göra va som helst för att få festa nu är så frukansvärt fest sugen, vill bara dricka en massa å dansa å gå på muskan, träffa nice folk å umgås! men välkommen till vuxen livet, väs upp å gå vidare, kommer nya tillfällen, eller?


hmm jo de tror ja =)




skulle kunna göra mkt för att ha dej här å slippa va ensam, mysa tills vi somnar, men de kmr senare ;)




Funderar starkt på att beställa gaddnings tid till veckan då ja känner att de är dax å att de va jävligt längesen, har lite beslutsångest va ja ska göra bara, har en massa tattos i huvet men måste hitta nån som man skissa fram de ja förklarar så äre nån som ställer upp så blir ja glad =)




Nä om man skulle ta å fundera på att besöka John Blund en sväng nu så man orkar upp imorn =)




God natt vänner.




Aint no sunshine when you gone


Xoxo M.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar