16/6-09 smått och gott

Jahapp då har man börjat jobba igen, känns skönt men ändå lite jobbigt, tar ett tag innan man kommer in sej i de, främförallt när man jobbar kväll och sen dag dagen efter, man kan inte varva ner, ja somnade inte förens halv 3 i natt och klev då sen upp kl 6, va en trafik fara kan ja säga, men men sånt är livet.



har allmänt svårt att sova just nu, rätt mkt att tänka på med flytt och allt, har inte ens börjat packa och det är mindre än två veckor kvar tills ja flytta och väldigt få lediga dagar, puh! blir stressad av att bara tänka på de!

Men vuxen livet har satt igång lite för fort kan ja känna ibland, men bara att acceptera.



Måste bara berätta om min helg, HELT UNDERBAR! bara umgåtts me bra människor, visst de blev en 2 dagars men ja är ung så de överlever ja ;)

Fredan var ja upp till Ånge och tittade när mina gamla klasskompisar tog studenten, ja grät och skakade som en liten flicka. sen åkte ja hem och då blev de en oplanerad utgång som innehöll allt, dans, skratt, alkohol, bråk och bra människor och musik =)

lördan, bakfull som ett as på dagen men de var bara att ta nya tag och var nervös hela jävla dagen! var ju the white party, avslutning me poledancen, då vi för första gången fick ta me oss en partner ;)

så de var bara att åka hem, göra sej ordning, allt vitt, min mor påstår att ja var riktigt vacker, inte vet ja eller om ja är ful annars, haha! sen åkte vi ut till Ljusne där de äde rum, drack bubbel och det gick i tre glas innan ja kom på att ja skanske inte skulle dricka så mkt mer eftersom ja skuelle klara av att dansa oxå ;) efter ett tags mingel (som kändes som en evighet) så dansade vi, adrenalienet pumpade och allt gick bara så otroligt bra, klarade av saker ja inte trodde och bara vickade på min rumpa ;) de uppskattades kan ja oxå meddela ;)

sen bar de av till stan, lite mer bubbel, sen krogen, kul till en början sen gick ja ut och kom inte in för ja hade inte fått någon stämpel(!) så efter ca en timme ute fick ja tillslut komma in efter att ja hade samlat kraft att sk'lla på vakten ;) kan säga att krogen lördan innehöll oxå allt, bra folk, skratt, musik, alkohol, bråk, tårar och jävligt mkt skoj =)

söndan, bakis! och lite mys ;)



Nä om man skulle försöka lägga sej, upp 6 imorn igen....



Saknaden är enorm, vill inte men kan inte bestämma över sina känslor!!



Xoxo M.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar