I´m back!

Yes i´m back!
Tänkte att de var dax att börja skriva lite, se om de är någon av er läsare som kommer tillbaka.

Livet rullar på, nyss flyttat in i ett nytt och större hus eftersom vi fick tillökning här för en månad sen, en liten pojk vid namn Neo, världens sötaste lilla tjockis. Så vi har haft väldigt fullt upp nu den senaste månaden kan jag säga, och tusen tack för alla som hjälpt oss på olika sätt, puss på er!

Just nu sitter jag i soffan med Flisan och tittar på Ice age, vi gjorde "morgon" klockan 3:30 efter att hon varit vaken i 1,5h.. och då hade jag inte ens somnat så de blir en låång och tröttsam dag, hoppas de blir fin väder så vi kan roa oss. Hon har varit lite såhär ett par nätter nu, svårt att komma till ro och somna på kvällarna och vaknar på nätterna, vi brukar få henne att somna om men inatt gick de verkligen inte! Provade med allt! Är de vanligt att 2 åringar är såhär eller är det bara våran? Med henne är vi otroligt bortskämda med sömn, ända sedan hon var bebis har hon sovit 12h i sträck!
Grabben är lite annorlunda, sover bra men inte lika mycket och länge som hon gjorde, men vi håller alla tummar på att han kommer bli bättre.

Nä men nu är det dax för Ice age 2 och påfyllning av mitt kaffe.. tacka gud för kaffe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar