26/6-10 Skor


min stora fundering just nu är, finns det ett max precis på en sko?

om man hittar en sko man älskar som man bara drömmer om att sätta på foten, finns de då en gräns på hur mkt den skon får kosta? ja tror fan inte de, en kvinna har sina fetischer å min råkar vara skor, tidigare har ja inte haft en sådan ekonomi som ja har idag så ja har kunnat köpa de skor ja drömmer om men nu! ojojoj, säger ja bara, ja bara ser skor framför mej å just nu är ja ute efter en speciell sorts sko men ja har bara hittat den på ett ställe men då fanns de ej i storlek, skoja om ja vart förbannad de va nästan så ja släppte en tår! är inne i en klack period då alla skor ska ha klackar i alla dess former å snart är ja fast i sko manin som ja hade för ett par år sedan då ja hade upp åt 40-50 par skor!!
Fan de är så jävla enkelt att bara klicka hem, så efter 1-2 veckor så kommer ett gulligt sms som får en att hoppa högt för då har paketet med skor å kläder som man väntat på kommit! Lyckan är obeskrivlig =)
men hur gör man då? köper man skorna man drömmer om fast priset bara stiger och sttiger å tillslut när man hittar de kanske de är ett känt märke som gör att skon är så dyr, eller att man hittar den på en utlänsk sida så frakten är dyr. ja vet fan inte men ja tror de är värt det, sitter skon bra å man bara ÄLSKAR den är de nog värt många kronor....

så nu ska ja leta vidare efter denna dröm sko som bilden ovan å vet någn vart de finns någon liknande, hojta till!!! =)

Xoxo M.

2 kommentarer:

  1. Vilken brud har inte skor som fetish ;) Kan du inte få den ur skallen så köp den annars kommer du ångra dig :P

    SvaraRadera
  2. men den fanns inte i min storlek, ja gråter inombords!!!! =)

    SvaraRadera