8/7-09 Smile


oh happy day, oh hapy day!! så känner ja idag, är en känsla som hela tiden vandrar från tårna och upp i huvet, ut i armarna och sen hela vägen tillbaka, synd bara att de kittlas så förbannat, haha!

Och nu hoppas ja denna känsla stannar och blir kvar, de är så underbart ja vill bara skrika :D

Fast egentligen vet ja inte varför ja är såhär glad, eller jo de vet ja men behåller de för mej själv ;)

börjar jobba 15-21:30 idag så ja sov ut imorse och de va skönt kan ja lova. får se om ja får cykla till jobbet idag, de kan vaskönt de me, va längesen ja rörde på mej nu men de tjatiga är att cykla hem, man är rätt trött efter en dag på björkbacka =)


just nu sitter ja och lyssnar på myspys musik och bara njuter, hoppas på att de blir lika mysogt ikväll om inte ännu mer mys ;)


imorn måste ALLA komma till berget och rösta fram våran kör, roclskolekören, för vi ska vinna så de så =) asså bara ja tänker på hur bra vi är ryser ja, de är så mäktigt så de finns inga ord.

när ja nu ändå pratar om musik kan ja nämna att ja tittade på MJ minnesgudstjänst igår på jobbet och ja, ja grät en hel del, fan han verkar ha varit en rikgigt fin männsika och en sån jävla skit som de fram gått i tidningar, nu tror ja visserligen inte på tidningar i alla lägen men man har aldirg hört nå om den här mannen än elaka saker, ja tror inte att ett jävla skit är sant för han var en snäll, givmild, glad människa som älskade livet och att skratta, kanske hade han och ja kunnat blivit bästa vänner för ja är likadan =) de var en sak som dom sa igår som fastnade hos mej;

"The king stopped and say, I care!" Kongressledamot Sheila Jackson Lee

ja tyckte de förklarade hur han var, alla sa så otrligt mycket saker men just de fanstande eller att hans favorit låt var smile nånting av Charlie Chaplin, mäktigt......


Oj nu måste ja gå och fixa till mje, snart dax att sätta sej på baikern och cykla till jobbet =)


Something whispers in my ear and says

That you are not alone

For I am here with you

Though you're far away

I am here to stay

That you are not alone


Xoxo M.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar