15/7-09 GAAH!


har verkligen HATAR allt som har me elektronik att göra, datan funkar inte pga att den inte hittar Windows och min tele är bara allmänt apseg, GAAH!
Nä lite ordning borde de vara tkr ja.

Ja har gått och funderat på en sak nu rätt länge, att tänk att vi människor har gjort allt nyttigt till nöja, som tex mat, sex och träning. För vi äter sällan ensam eller äcklig mat, utan vi äter ofta för att de är gott och för att man får trevligt sällskap med familj eller vänner och bekanta. Förr åt vi för att överleva och de vi åt kunde i stort sett vara allt möjligt från rått kött till mossa, men idag tillagas köttet och man smak sätter det.
Sex idag är ofta för nöje och för att de är skönt. Det finns olika metoder för att inte bli gravida och det kryper allt längre ner i åldrar då man förlorar sin oskuld, man gör de inte alls av den anledning man gjorde de förr, alltså för att göra barn, bilda familj och föra arvet vidare, utan det har blivit ett nöje och för vissa ett yrke.
Träning har blivit något som är riktigt populärt och de pratas om olika metoder hela tiden i olika tidningar, på tv och via reklam. Vi tränar ensamma eller tillsammans, vi lyfter vikter eller använder oss av kroppsvikten. Det finns så mycket olika träningsformer att jag inte ens orkar räkna upp 10 av dom. Men de är väldigt bra att vi tränar och lever sunt för maten och livsstilen idag kan vara farligt för många. Förr tränade vi inte medvetet utan man bara levde så, man jagade sin egna föda genom att springa, man byggde sina bostäder utan maskiner och andra hjälpmedel och man hade sex för att bilda familj och för att de inte fanns preventivmedel.
Det är ganska roligt att tänka på de här, hur samhället och människor förändras, men en sak ja inte riktigt förstår de är hur de helt plötsligt kan vara farligt att äta rått kött som man jämt gjorde förr men inte fan dog man av de! Lika med hundar, man säger idag att de inte ska äta vissa saker för de är farligt för dom men dom åt ju det förr i världen för att överleva, ja hänger inte riktigt med på den fronten?

Jaja skit samma, där fick ja nå nytt att fundera över en stund till =)
För övrigt jobbar ja så ja håller på och kollapsar men de är de värt i slutänden när pengarna kommer, min dator är paj så den ska lagas så är lite avtrubbad från världen men lite skönt också så ja får chansen att vila upp mej mellan arberspassen. Men nu ska ja sätta mej på cykeln och åka hem sitter hos mor och far nu.

The Show Must Go On!

Xoxo M.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar