13/11-09 En ögd



kommer till skolan, sätter mej å de skaver som ett as i ögat, som vanligt börjar pilla lite på linsen å upptäcker att den gått av!!! GAAH allvaligt, mitt sista par de får bara inte vara sant! måste åka akut till synsam kl 190 i hopp om att dom kanske har ett par jag kan få, även om de inte är rätt styrka, har ju första dyklektionen idag, vill inte missa den! Aja finns inte mkt att göra förens jag vet.

Resan blev inte av, birka är störd enligt mej, men alla får tycka som dom vill.

Men nu slog de mej varför linsen gick sönder precis idag, det är ju för fan fredag den 13:e inte konstigt att ja fått otur idag, haha så dagen börjar bra, eller inte!

sitter i skolan nu, har hälsopedagogik och jobbar med ätstörningar, sitter å läser en massa bloggar om tjejer som skriver om sin kamp, asså fan va ja tycker synd om dom för ja förstår vad som går igenom, eller nästan iaf å ja fattar varför dom blivit sjuka för va fan lever vi i för jävla värld idag? titta på alla modeller, de är bara ben, det var inte så längesen som en modell dog bak o lougen pga anorexi! helt jävla absurt!! jag tycker det är vidrigt att de som anställer modeller kräver att dom ska vara så jävla smala eller att idealet är =0, eller size 0 modet som inte en männsika kommer i! läste en artikel från aftonbaldet då lindex ska lansera en kollektion som bara gåt till stl M så de ska bara finnas S å M för de som har större passar inte för de kläderna, de skulle inte se bra ut, VA? allvarligt är dom helt jävla slut i huvdet? det är dom som man ska ge skulden till varför världens ungdomar ser ut å tänker som dom gör idag, ja lider med dom för min kropp är inte perfekt, jag är av den mulliga, överviktigta typen å ja lever med det å är rätt stolt öcver min kropp men alla dessa designers får mej att bara vilja kräkas upp all mat jag äter, fy fan!

Don't look at me

Every day is so wonderful
And suddenly, i saw debris
Now and then, I get insecure
From all the pain, I'm so ashamed

I am beautiful no matter what they say

Words can't bring me down
I am beautiful in every single way
Yes, words can't bring me down
So don't you bring me down today

To all your friends, you're delirious

So consumed in all your doom
Trying hard to fill the emptiness
The piece is gone left the puzzle undone
That's the way it is

You are beautiful no matter what they say
Words can't bring you down
You are beautiful in every single way
Yes, words can't bring you down
Don't you bring me down today...

No matter what we do
(no matter what we do)
No matter what they say
(no matter what they say)
When the sun is shining through
Then the clouds won't stay


And everywhere we go
(everywhere we go)
The sun won't always shine
(sun won't always shine)
But tomorrow will find a way
All the other times


'cause we are beautiful no matter what they say
Yes, words won't bring us down, oh no
We are beautiful in every single way
Yes, words can't bring us down
Don't you bring me down today

Don't you bring me down today
Don't you bring me down today

Xoxo M.

4 kommentarer:

  1. Modeller är bland det värsta som finns nuförtiden, de ska föreställa vackra men nej, långtifrån, tycker jag. Spinkiga tjejer som vill synas och tvingas äta sig smala men som tillslut blir sjuk och kanske dör. Vad är det dem tänker med?! Ingenting!!! Och bara det här med Lindex är grymt sjukt alltså, de ska väl fan göra så att alla ska passa i kläderna. Diskriminering är bara förnamnet så jag håller med dig ja Madde!

    // Alexandra

    SvaraRadera
  2. ja du gumman håller med till punkt och pricka fast jag inte har gaft det lätt själv, men mindre ideal så mår vi mycket bättre oxå och accepterar varnadra och framför allt sig själv!

    SvaraRadera
  3. tack för att ni förstår. ja har velat bli modell sedan barnsben och älskar att stå framför kameran, men med alla dessa ideal som är så får inte alla människor chansen på samma sätt, för om ja vill bli en erfaren modell så måste ja sluta äta, de är skandal, äckligt å pinsamt enligt mej, å tyvärr finns det inget vi vanliga männsikor kan göra, mailade till tv3 om att göra ett top model för normala tjejer men inget hände, usch!

    SvaraRadera
  4. Håller med dig, men Lindex kampanjen var just för att de flesta kläder som går åt är i strl S och M. Och då kan man fråga sig varför det är så? Det bevisar bara hur många smala det finns..

    SvaraRadera