2/7-09 Besvikelse


Ska de vara så jävla svårt?
Aa tydligen! Allt ja känner just nu är enrom besvikelse, ja fattar verkligen inte, kanske är sjukt trög...?
Varför ska folk ha problem med att säga va dom tkr, va som händer eller dom känner just nu, och ja har upptäckt att de är många som har detta eller snarare dessa problem, visst ja kan ha svårt me att säga med ord hur ja könner just då, men de finns tusen olika sätt att berätta! De är inte så svårt att ringa eller ännu enklare bara skicka ett sms och fråga hur de är, eller vad man gör.... Nä ja känner mej enormt mkt i vägen och ikke duglig,

Så nu har ja bestämt mej, ja ska sluta vara i vägen, ja ska sluta störa och kanske sluta höra av mej så folk verklige får veta hur de känns! Frukansvärt besviken, allt har varit så bra, kan säga att Juni månad är nog den bästa och lyckligaste ja varit med om, hoppades på att de skulle hålla, visst ja kanske känner och tänker fel men just nu är detta precis va ja känner.

Tur de finns folk som bryr sej, Älskar verkligen er!


Har jobbat tidigare idag, de gick bra men är tufft nu när de är varmt, man flyter bort i värmen och kläderna släpper inte ut ett skit.

Sen har ja varit i lägenheten eller hemma och fixat, städat, Tack underbara mamma för hjälpen<3 sen vart de fotboll och skärgårn vann, tack och lov, va nog de mest värdelösa dommare ja sett i hela mitt liv, fy faan!

Sen bar de av direkt och fortsätta hämtade lite kartonger och smått och gått, plockade in, diskade och så fick ja besök mitt upp i allt =) Så de blev lite sällskapligt, åt mazarin och sedan vidare för lite glass och kolasås, kan hända att de är dagens höjdpunkt, nä de va nog sällskapet =)

Nu sitter ja här, ensam, fundersam och pigg, va gör man då? tankarna bara snurrar i huvet på mej, orkar inte, men men så äre väl, ja måste vara en av världens mest tankspridda människa, har nå varje dag att tänka på, och som mamma brukar säga, berätta va de är så dessa hjärnspöken försvinner.... men vem pratar man me kl 1:35 på natten? hmm ingen!

Nä nu får de va slut gnällt för min del, ja är stark och de vet ja, jag klarar av de här, ja överlever och går vidare sån är ja eller livet, ta de som lärdom och gå vidare.


Imorn flyttas de sista och då bor ja på lervikberget på riktigt, så imorn kmr ett inlägg från mitt nya hem =)


The rain in New Orleans

Forgot to end

But the mouths of the people are dry

Then we watch and wait

And do nothing but sigh

And hope everything is gonna turn out right

But I don't know if it'll be alright


God natt mina vänner,

Xoxo M.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar